Néhány négyzetméteren él Bíró Ica: átok szállt a családjára

Pénzcentrum2019. május 8. 19:32

Bíró Ica 10 éve vett fel svájcifrank-alapú hitelt, ennek pedig XII. kerületi háza és az ügyvédje beszámolója szerint egy másik ingatlanja volt a fedezete. Az árfolyamelekedés miatt azonban a törlesztőrészlet majdnem a háromszorosára nőtt, amit már 6 éve nem tud kitermelni. Múlt pénteken hatalmas megrázkódtatás érte: az egykori modellt két ingatlanból is kilakoltatták, mivel évek óta képtelen fizetni svájci frank alapú hitelét. Az átmeneti időszakban egy alig néhány négyzetméteres helyiségben kényleteln meghúzni magát. 

Mivel a fitneszlady mindkét ingatlanát elvesztette, így átmenetileg pár négyzetméteres kis szépségszalonjának falai között kell meghúznia magát. Reményei szerint a törvény neki ad majd igazat, írja a Femcafe.

Nem elég, hogy kilakoltatták két ingatlanból is, ezt a sajtó élőben közvetítette. Bíró Icának meggyőződése, hogy családját átok sújtja.

Alkalmi munkákból élek, sajnos nem állok jól anyagilag, a családom és a barátaim segítségére szorulok

- fogalmazott elcsukló hangon az egykori modell, aki elhatározta, hogy megszabadítja magát és szeretteit az átoktól. Jövőbeli tervei között szerepel, hogy megírja hitelkálváriáját, és megrázkódtatásait. Egyelőre azonban bízik abban, hogy a jogi lépések megteszik hatásukat, és rendeződik az anyagi, lakhatási helyzete.

Címlapképünk csak illusztráció.

Címkék:
otthon, devizahitel, lakás, ingatlan, kilakoltatás, svájci frank, penzcentrum, bíró ica,