Ennyit bukhat havonta Szőke Zoltán, ha kilép a Barátok köztből

Pénzcentrum2019. május 4. 16:02

Tegnap robbant a hír, miszerint húsz év után távozik az RTL napi sorozatából az egyik ikonikus főszereplő. A Berényi Miklóst alakító Szőke Zoltánnál elmondása szerint megszólalt a "vészcsengő".

A hírek szerint elhagyja az RTL Klub több mint húsz éve futó napi sorozatát, a Barátok köztöt a főszereplője - írta a Bors. Szőke Zoltán, aki a szappanoperában Berényi Miklóst alakítja, állítólag azért döntött így, mert nem tudott azonosulni a gátlástalan vállalkozó figurájával. A lap szerint Szőke már tavaly utalt arra, hogy ha a forgatókönyvírók nem változtatnak a történeten, fel fog mondani, az utóbbi években ugyanis a spiritualitás felé fordult, és ez kizárja, hogy agresszív üzletembert játsszon.

 

Ezt biztosan megérzi a pénztárcája

Évekkel ezelőtti sajtóhírek szerint a Barátok Közt oszlopos tagjai havonta 800 ezer forint körüli összeget vihettek haza. Bár 2012-ben jelentősen, összesen 13 százalékkal csökkentették a sorozatban szereplő színészek fizetését, de az eltelt évek alatt ez már simán felkúszhatott 

 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

akár havi 1 millió forintra is.

A Barátok Közt a magyar RTL adásával egy időben, 1997-ben indult, többnyire minden hétköznap jelentkezik. Szőke Zoltán az első epizódtól kezdve szerepel a képernyőn esténként, sokan vele azonosítják a sorozatot.

Címkék:
otthon, fizetés, barátok közt, sztár, gázsi,