Több tízezer eladó ingatlan: vasárnap estig tart a LAKÁS 2018

Pénzcentrum2018. május 6. 10:30

Vasárnap estig várja a látogatókat a LAKÁS 2018 kiállítás a Millenárison: a szervezők tájékoztatása szerint minden korábbinál nagyobb az érdeklődés a lakásvásár iránt, ahol 70-nél is több kiállító várja az érdeklődőket.

A kiállításon a legnagyobb fejlesztők legújabb projektjeikkel vannak jelen, mint például a Metrodom Park, a Metrodom Panoráma, vagy a City Home, és olyan exkluzív fejlesztéseket is bemutatunk, mint az Emerald Residence, a Németvölgyi Residence, a Danubio Budapest, a BudaPart vagy a Harsánylejtő Kertváros. Természetesen az ingatlanközvetítői piac vezető szereplői - az Otthon Centrum, a Duna House, vagy az OTP Ingatlanpont - is kiállítják teljes adatbázisukat.


A Portfolio tavaszi lakásexpója egy tető alá hozta az ingatlanfejlesztőket, lakásközvetítő hálózatokat, bankokat, lakástakarék-pénztárakat és biztosítókat, mintegy 70 kiállítóval.

A LAKÁS 2018kiállításon a látogatók választhatnak a legnagyobb hazai bankok, lakástakarékpénztárak és pénzügyi közvetítők számos hitel és pénzügyi termékéből. Ráadásul a CSOK és a 10+10 milliós állami támogatás azoknak is segíthet, akik nemrég még nem is gondolkodtak lakásvásárlásban.


A több ezer eladó lakás mellett a műszaki és esztétikai fejlesztésen gondolkodókat olyan cégek ajánlatai, akciói, tanácsadói várják, akik lakásfelújításban- és modernizálásban nyújtanak segítséget.

A szervezők tájékoztatása szerint a kiállítás vasárnap is este 6 óráig várja a látogatókat a Millenárison, a belépés ingyenes.

Címkék:
lakásvásárlás, ingatlan, millenáris, lakás2018, lakás kiállítás,