Súlyos leállás a UPC-nél: 25 város érintett

Pénzcentrum2018. március 27. 15:25

25 településen szembesülhettek leállással a UPC ügyfelei. Aki az ügyfélszolgálatot hívta volna, az sem megy sokra: "a megnövekedett terhelés miatt átmenetileg trillázó hangjelzést (foglalt) tapasztalhattok" - írta Facebook-oldalána  cég.

"Budapest XIII.-ik kerületében, Hajdúszoboszlón, Hajdúnánáson, Jászberényben, Kálon, Karcagon, Kiskunmajsán, Lakiteleken, Nyékládházán, Nyergesújfaluban, Pátyon, Püspökladányban, Vásárosnaményban, Biatorbágyon, Makón, Tiszaalpáron, Törökszentmiklóson, Piliscsabán, Hódmezővásárhelyen, Budakalászon, Leányfalun, Pilisborosjenőn, Pilisszentlászlón, Szentendrén, és Ürömön a szolgáltatásaink jelenleg szünetelnek. Kollégáink nagy erőkkel dolgoznak a hiba okának feltárásán és mielőbbi elhárításán, amint több információval rendelkezünk, jelezzük felétek is" - írja a UPC Facebook-oldalán.

Jelezték azt is, hogy ha valaki kétségbeesetten hívná az ügyfélszolgálatot, sok jóra ne számítson: "a megnövekedett terhelés miatt átmenetileg trillázó hangjelzést (foglalt) tapasztalhattok" - írták.

A központi meghibásodást viszont már javították, így hamarosan mindenkinél megszűnnek a problémák, vagyis újra megy majd a net és a tévét is lehet nézni és a vonalas telefonok is működnek majd.

Címkék:
otthon, internet, televízió, upc, szolgáltatás,