Kiadták a figyelmeztetést: cudar idő várható

Pénzcentrum2017. október 30. 14:30

Alig múlt el a tegnapi vihar, máris újabb csapásokra készülhetünk.

Ma késő délutánig, kora estig ismét többfelé viharossá (ált. 60-80 km/h) fokozódik az északnyugati szél. Délnyugaton és északkeleten többnyire 60 km/h alatt maradnak a legerősebb széllökések, kedden azonban a veszélyjelző rendszerbe tartozó időjárási jelenség nem várható - írják az Országos Meteorológiai Szolgálat weboldalán.

A honlapon azt is megjegyezték, hogy ma egy-egy erősebb záport jég- és hódara (tápiókahó), kis eséllyel (<10%) dörgés, villámlás kísérhet. Ez egyébként nem az első hó lenne idén Magyarországon, ugyanis már ma, fél egy tájékán havazott Kékestetőn az Index szerint.

Az idokep.hu webkamerája szerint pedig Nagy Hideg-hegyen is havazik, mutatjuk:

Nagy Hideg-hegy egyébként itt van:

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 
Borítókép forrás: MTI Fotó: Varga György

Címkék:
otthon, vihar, szél, időjárás, omsz,