Megtaláltuk: itt lakik Vasvári Vivien, a magyar luxusfeleség

Pénzcentrum2017. október 9. 16:55

A Feleségek luxuskivitelben című műsor egyik szereplője, Vasvári Vivien lakhatási körülményeit a műsor első részében mutatták be, a Pénzcentrum pedig a vágóképek illetve a leírás alapján beazonosította azt a lakóparkot, ahol a szőke nő lakik. Annak is nyomára akadtunk neten, hogy mennyibe kerül a lakóparkban egy lakás. Nézzük.

Párommal, Fecsóval Budán élünk, egy gyönyörű luxuslakóparkban

- mondta el Vivien a Feleségek luxuskivitelben című műsor első adásában, és azt is hozzátette, hogy a lakóparkban van lakása 

  • a testvérének
  • neki (külön és párjával közösen is),
  • gyereke apjának (több is) és 
  • a barátaik is ott élnek. 

Az elmondottak, illetve a műsor vágóképei alapján indultunk el a keresésben, és a Római-parton meg is találtuk a Vivien otthonául szolgáló lakóparkot, amelyről a msorban szereplő nő azt is elmondta, hogy mivel a barátai is ott élnek:

... olyan, mintha miénk lenne az egész lakópark.

Mutatjuk képen is. A lenti grafika bal oldalán három, a műsorból származó vágókép található, a jobb oldalán pedig a Google Streetview-n mutatjuk ugyanazt a helyszínt.

A környezet, az épületek elhelyezkedése és a medence alakja miatt lehetünk biztosak abban, hogy itt lakik a magyar luxusfeleség.

Mennyi az annyi?

Nem volt nehéz kideríteni, hogy mennyiért lehet a lakóparkban lakáshoz jutni, mert az Otthontérképen pont hirdetnek egy ott lévő lakást. A hirdetés tárgyát nemcsak cím alapján tudtuk beazonosítani, hanem a képek között fellelhető medencefotó alapján is. Erről a hirdetésről van szó:

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Eszerint a lakóparkban lévő 56 négyzetméteres, kétszobás, földszinti lakás kínálati ára 45,9 millió forint, amely 819 ezer forintos négyzetméterárat jelent. Ez egyébként nem számít különösen drágának a környéken, az ingatlannet.hu statisztikái szerint 2017. márciusban 993 589 forint volt az átlagos négyzetméterár, mely öt év alatt 84 százalékos emelkedés. Mutatjuk grafikonon is:

A borítókép csak illusztráció

Címkék:
otthon, tv, lakás, műsor, luxusfeleség,