Versenytársat kap a Díjnet: akcióval csábítják az ügyfeleket

Pénzcentrum2017. április 3. 17:01

Versenytársat kap a Díjnet számlafizetési szolgáltatása, egyes számlákat már most az OTP új rendszerén keresztül fizethetjük be.

Március végétől a FŐGÁZ ügyfelei számlájukat az OTPdirekt CsekkRendező szolgáltatásán keresztül fizethetik ki. Az együttműködés több millió OTP ügyfelet érint. A regisztrált felhasználók fizetendő számláikról értesítést kapnak, majd a netbanki felületen kártyával kiegyenlíthető a számla. Az e-számlák pedig bármikor könnyen visszakereshetőek és egyszerűen áttekinthetőek.

A szolgáltatás bővítése kapcsán egy promóciót is indít az OTP Bank, amelynek lényege, hogy minden FŐGÁZ szolgáltatói regisztrációval rendelkező, e-számlát választó ügyfél, aki a CsekkRendezőben legalább egy gázszámláját befizeti, egyszeri ezer forint jóváírásban részesül. Ezen felül indul nyereményjáték is, az ügyfelek egy tippjátékban vehetnek részt további értékes nyereményekért. A 3 fődíj nyertese egyenként 250 ezer forint pénznyereményben, további 90 nyertes 25 ezer foirnt értékű elektronikus utalványban részesül.

 

Címkék:
otthon, számla, közműszámla, csekk, főgáz, pénznyeremény,