Zöldbe költözne? Irány a Sasad Resort! (x)

Pénzcentrum2017. február 20. 05:00

A Cordia folytatja Újbuda legzöldebb lakóparkját.

Végre folytatódik Budapest egyik legsikeresebb és legzöldebb lakópark-koncepciója.

A népszerű Sasad Resort fejlesztését a Futureal-csoporthoz tartozó Cordia viszi tovább. Számos fejlesztéssel szemben itt valóban lakóPARKról van szó, hiszen a mintegy 7 hektáros telekre tervezett, kis lakásszámú lakóépületeket 5 hektár parkosított zöldterület veszi körül, amit egy 8 ezer négyzetméteres, kizárólag a lakók által használható élménypark egészít ki. Az élményparkban több korosztály számára alakítanak ki játszóteret, szabadtéri edzőparkot, helyet kap egy sport- és egy futópálya, kutyafuttató és pihenőkert, de grillezésre, baráti összejövetelek szervezésére is lesz hely. A jó levegő garantált, hiszen a Sasad Resort a Rupp-hegyi természetvédelmi terület közvetlen közelében, Újbuda legzöldebb részén helyezkedik el, a budai hegyekre panorámás telken. A lakóparkot a parkosított, biztonságos, zárt kertek és a szellős épületelrendezés együttese teszi igazán élhetővé. Mindennek köszönhetően a Sasad Resort ideális választás a fiatal párok, illetve gyermekvállalás előtt álló vagy akár többgyermekes családok számára is.

A hamarosan elinduló építkezések során először négy, kis lakásszámú, földszint plusz 3 emeletes villaépületet és két családi apartmanházat húznak fel - ezek 2018 negyedik negyedére készülnek el. Minden lakáshoz tágas terasz tartozik, a földszinti, családi méretű otthonokat pedig a közvetlen kertkapcsolat teszi igazán tágassá és gyerekbaráttá. A Sasad Resort a nyugalmas környezetet kedvelők számára igazán ideális választás, de a lakóknak a bevásárlás és a napi közlekedés sem okozhat gondot. Az ismert budaörsi bevásárlóközpontok mindössze pár percnyi autóútra találhatóak, a 4-es metró kelenföldi végállomása 10 percre van. A beruházás keretében a terület Budaörsi úttal határos oldalán egy cserjékkel és fákkal beültetett zajvédő gát is épül, a Sasad Resort megközelítését pedig két új körforgalmi csomópont kialakításával teszik könnyebbé.

A Sasad Resort fejlesztését néhány évvel ezelőtt a GTC kezdte el, az első három ütemben megépült 250 lakás körüli területet nemrégiben vásárolta meg a Cordia. A Sasad Resort fejlesztése valódi mérföldkő a Cordia történetében: 2021-ig hat ütemben összesen 850 otthon épül majd fel, amelyek egy részébe minden bizonnyal a korábban megépült otthonok lakói költöznek majd át. A jelenlegi lakók körében elkészített felmérés azt mutatja ugyanis, hogy szeretnek ott élni az emberek. Az Ipsos által megkérdezettek közel háromnegyede nem tervezi, hogy máshová költözne a lakóparkból, aki pedig mégis mozdulna, jobbára csak azért, mert nagyobb otthonra van szüksége. Ez utóbbi igény az új épületek tágas, gyermekes családok igényeire szabott elrendezésű otthonaival egyszerűen kielégíthető.

(x)

Címkék:
lakópark, cordia,