Körömgyilkos székeket hív vissza az IKEA

Pénzcentrum2017. január 24. 08:32

Az IKEA visszahívja a MYSINGSÖ strandszékeket leesés, illetve az ujjak becsípődésének veszélye miatt.


Az bútoráruház közelményében arra kér mindenkit, hogy amennyiben 2017 februárja előtt vásárolt MYSINGSÖ strandszéket, vigye vissza a terméket a legközelebbi IKEA áruházba, ahol visszakapja a teljes vételárát.

Mi okozza a bajt?

A strandszék levehető huzatának mosása után, amennyiben a termék újra összeszerelése helytelen módon történik, felmerül a leesés, illetve az ujjak becsípődésének kockázata. Az IKEA öt olyan esetről értesült, amikor a nem megfelelő összeszerelés miatt a MYSINGSÖ strandszékek használat közben összedőltek. Mind az öt esetben ujjsérülés történt, ebből három baleset körömsérüléssel járt. Az említett sérülések Finnországban, Németországban, az Egyesült Államokban, Dániában, illetve Ausztráliában történtek.

A balesetekről értesülve teljes körű vizsgálatot kezdeményezett a cég, mely eredményeinek ismeretében módosították a termék szerkezetét, tovább csökkentve ezzel a helytelen összeszerelés és az abból fakadó balesetek előfordulásának kockázatát.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 
Az új dizájnnal készült termékek várhatóan 2017 februárjától kaphatók az áruházakban.

A termékek cseréjéhez, illetve a teljes vételár visszatérítéséhez nem szükséges a vásárlást igazoló blokk bemutatása. További részletek elérhetők az áruház weboldalán vagy az ingyenesen hívható +36-1-460-31-60-as telefonszámon. Az áruházlánc elnézést kér az esetleges kellemetlenségekért.

Címkék:
otthon, IKEA, visszahívás, bútor,