UPC-n jön majd a Netflix: hogy mi van?

Pénzcentrum2016. szeptember 14. 19:00

Mivel a UPC tuilajdonosa megállapodott a Netflixszel, ezért a magyar előfizetőknek sem kell majd számítógép vagy okostelefon ahhoz, hogy elérjék a népszerű on demand tartalmat nyújtó szolgáltatást, mert az integrálva lesz a set top dobozokba.

Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy a lehető legjobb tartalmakat biztosítsuk előfizetőink számára és izgalommal várjuk az együttműködés további kiterjesztését a Netflixszel. Ennek a megállapodásnak köszönhetően ügyfeleink még szabadabban férhetnek hozzá a Netflix elképesztően gazdag filmes kínálatához, mindössze egy gombnyomással, hiszen ezt a lehetőséget teljes egészében integráljuk megszokott digitális televíziós szolgáltatásunkba.

- idézték Mike Friest, a Liberty Global vezérigazgatóát, a UPC Magyarország közleményében.

Amint a Netflix alkalmazás elérhetővé válik a Liberty Global fejlett digitális platformjain, a Netflixre korábban már regisztrált felhasználók könnyedén böngészhetnek majd a kínálatban úgy, hogy ezentúl nem kell egy harmadik eszközt közbeiktatniuk, hanem rögtön set top boxuk távirányítójával érhetik el a Netflix tartalmakat. A Netflix új felhasználói pedig könnyedén regisztrálhatnak a szolgáltatásra a televíziójuk képernyőjén látható Netflix ikon segítségével, majd ezt követően azonnal és rendkívül könnyen hozzáférhetnek a kívánt tartalmakhoz.

A Liberty Global szolgáltatási területén először Hollandiában indítják el az új Netflix applikációt a Horizon médiaboxokon. A többi országban, köztünk hazánkban is, a szükséges technológiai fejlesztéseket követően, várhatóan 2017 folyamán válik majd elérhetővé az új szolgáltatás.

Címkék:
netflix, otthon, upc, kábeltévé,