Rengetegen kérték az ingyenpénzt: felfüggesztették a programot

Pénzcentrum2016. július 4. 15:06

Fél nap alatt 3 ezren jelentkeztek az Otthon Melege program hűtőcseréjére, ezért a pénz osztását felfüggesztették. Mikor indul újra a pályázás?

Több mint 3000 pályázó jelentkezett az ügyfélkapun keresztül az Otthon Melege Program keretében meghirdetett háztartási nagygépek (hűtő- és fagyasztóberendezés) energia megtakarítást eredményező cseréjére. A nagy érdeklődés és a rendelkezésre álló forrás kimerülése miatt az észak-alföldi régióban 2016. július 4-én határozatlan időre fel kellett függeszteni a pályázatot.

Az észak-alföldi régióban a nyugdíjas, illetve a nagycsaládos természetes személyek 2016. július 4-én, 13:00-ig nyújthatnak be a pályázatukat. A nagy érdeklődésre való tekintettel, az eredeti terveknek megfelelően a pályázat valamennyi nagykorú természetes személy számára elérhető lesz a régióban 2016. július 6.-án 8:00 órától. Az érdeklődők 2016. július 6.-án 8:00-10:00 óra között nyújthatják be pályázataikat, így a pályázati lehetőségtől senki sem esik el.

A Pályázati Útmutatóban meghatározott feltételeknek megfelelő pályázatok a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig részesülhetnek támogatásban. A benyújtott pályázatokkal kapcsolatos kommunikáció a pályázati portálon keresztül lehetséges.

Címkék:
otthon, hűtő, hűtőszekrény, otthon melege program,