Már az FHB bankfiókjaiban is igényelhető a legújabb CSOK

Pénzcentrum2016. február 15. 18:00

A február elején módosított lakástámogatásokat érintő Kormányrendeleteknek köszönhetően tovább szélesedhet a Családi Otthonteremtési Kedvezmény és a kapcsolódó támogatott hitel igénylőinek köre. A jelenleg hatályos új támogatások a mai naptól már az FHB Bank fiókjaiban is igényelhetőek.

A Kormányrendeletekben szereplő állami támogatások és a lakáshitelek összes verziója elérhető a mai naptól az FHB Bank hálózatában.

A bank honlapján ellenőrizhető, hogy ki milyen támogatásokra lehet jogosult, és előzetesen ki is lehet számolni ezek mértékét, illetve a tervezett kölcsön részleteit. Ezen felül felvehető a kapcsolat a szakértőkkel, akik részletesen megválaszolják a felmerülő kérdéseket.

A támogatások mellett célszerű számolni az FHB hiteleire elérhető banki kamatkedvezményekkel és az akciókkal, mert ezek ismeretében dolgozhatóak ki a legjobb ajánlatok.

Az akár a teljes futamidőre érvényes kamatkedvezmények a bankszámlán rendszeres havi jóváírást vállaló ügyfeleknek jelentenek több százalékponttal kisebb kamatot, és ezen felül lehet számításba venni a jelenlegi akcióikat is. Meghatározott feltételek teljesítése esetén a bank visszatéríti az értékbecslő és a közjegyző díját, továbbá elengedi a folyósítási jutalékot.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A legforgalmasabb fiókokban CSOK Pontok kialakításával segítik a részletes tájékozódást, az ilyen bankfiókokban soron kívül szolgálják ki az ügyfeleket.

Címkék:
FHB, csok, 10+10 millio, csok 2016, csok 10+10, csok 10+10 millió,