Tízmilliókat bukott Bajor Imre özvegye: ki a felelős ezért?

Pénzcentrum2016. január 31. 13:05

Már két éve elhunyt Bajor Imre, akinek a házát az özvegye csak most tudta értékesíteni. Az ingatlanért 100 millió helyett csupán 36 millió forintot fizetett a vevő. Az alacsony ár azonban nem véletlen.

Mélyen az eredeti irányár alatt vált meg Bajor Imre özvegye Balaton közelében, Fülén található családi házuktól. Ildikó tavaly karácsonykor adta fel a hirdetést; a Napiász információi szerint a házat végül az eredetileg meghirdetett 100 millió forint harmadáért, 36 millió forintért vették meg.

A közel 3500 négyzetméteres birtokon álló, 183 négyzetméteres, 6 szobás, úszómedencés otthonba ma bárki betekintést nyerhet. A legendás színész Heti hetes-beli kollégáit annak idején a Vacsoracsatában ugyanis Fülén látta vendégül:

Habár a bulvársajtó szerint a tulajdonosok mélyen ár alatt adták el az ingatlant, az Otthontérkép statisztikái mégis mást mutatnak. A fülei ház eladási négyzetméterára ugyanis tökéletes összhangban van a kistérség átlagárával. Figyelembe véve az ingatlan állapotát, a közel 200 ezer forintos négyzetméterenkénti ár megítélésünk szerint teljesen korrekt.

Loading...

Valamennyivel többet maximum akkor tudtak volna elkérni, ha nem sürgős az eladás; a 100 milliós kínálati ár azonban több is volt, mint túlzás.

Címkék:
ingatlan, csok, ház, csok 2016, csok 10+10, csok 10+10 millió, bajor imre,