Ezekre a lakásokra tuti, hogy nem kapod meg a csokos hitelt

Pénzcentrum2016. január 14. 16:34

Nem könnyű kiigazodni a 10+10-es CSOK részletszabályain. Legyünk tehát körültekintőek, ha most keresünk új lakást a családnak, főként, ha a teljes támogatást igénybe vennénk. Mutatjuk, miért.

Update 2.! Alig egy órával azután, hogy az Otthontérkép jelezte szerekesztőségünknek, hogy dolgoznak a baki javításán, már működik is az oldalon a frissített címkézés. Így már külön címke szerint lehet keresni a "CSOK ingatlan"-okat, illetve a "CSOK 10+10" feltételeinek megfelelő otthonokat.

Update! Cikkünk megjelenését követően az Otthontérkép jelezte szerkesztőségünknek, hogy már dolgoznak a baki javításán. Mint mondták, várhatóan 1-2 órán belül frissül a rendszer és elérhető lesz a megújult keresési funkció.

Hiába pörög a Családok Otthonteremtési Kedvezményén (CSOK) a sajtó mellett a teljes hazai ingatlanszakma - köztük a fejlesztők és az ingatlanközvetítők is -, gyakorlatilag nyugodtan kijelenthetjük, hogy a részletszabályokat még csak kevesen ismerik. Jól mutatja ezt az is, hogy a legnagyobb hazai ingatlanhirdetési portálokon, így az Otthontérképen és az Ingatlan.com-on sem működik tökéletesen a "CSOK 10+10" szűrési feltétel.

Címkék:
szocpol, csok, csok 2016, csok 10+10, csok 10+10 millió,