Milliárdokért árulják a legendás magyar színésznő villáját

Pénzcentrum2015. november 7. 16:01

Több milliárd forintért próbálnak megszabadulni jelenlegi tulajdonosai Gábor Éva, Gábor Zsazsa testvére Holmby Hills-i otthonától. Az impozáns Los Angeles-i villa pompás belső tere és moziszobája régén megőrizte régi holliwoodi hangulatát.

Az 1995-ben elhunyt Gábor Éva Holmby Hills-i otthona 16,95 millió dollárért került az ingatlanpiacra. A Columbia Pictures egykori igazgatója által építtetett fényűző villa számos híresség otthona volt a 60-as években.


16.95 millió dollárért, azaz több mint 4,9 milliárd forintért árulják Gábor Éva egykori Los Angeles-i otthonát jelenlegi tulajdonosai. A hat hálószobával és négy fürdőszobával ellátott káprázatos villának megtartották régi hollywoodi hangulatát. Az épület számos részlete tükrözi az elhunyt színésznő elbűvölő egyéniségét.

A házat Paul Williams építész tervei alapján építtette a Columbia Pictures akkori igazgatója 1938-ban. Az impozáns oszlopok alól, melyek közrefogják a bejárati ajtót, láthatjuk a pazar csigalépcsőt, amely felvezet minket a következő szintre.


Az emeleten található hatalmas gardrób és a pazar fürdőszoba bizonyítja, mennyire szerette a pompát és fényűzést az ingatlan előző tulajdonosa. A ház különlegessége a saját mozi szoba, benne egy projektorral. A hatalmas telken teniszpálya és medence is található.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A pazar ingatlan előző lakói között is számos híresség található. Az 1960-as években rövidebb időszakokra olyan filmcsillagok bérelték ki az épületet, mint Frank Sinatra, David Niven, Mia Farrow és Audrey Hepburn.


A színésznő 1995-ben tüdőgyulladásban halt meg egy mexikói nyaralás során. Testvérei közül ő vándorolt ki először Amerikába, ahol később a Green Arces című sorozat szereplőjeként híressé vált. Sikeres üzletasszony és rendkívüli színésznő volt, szerves része a 60-as évek társasági életének.

Címkék:
otthon, színész, villa,