Újabb részletek derültek ki a 3. magyar IKEA áruházról

Pénzcentrum2015. augusztus 10. 14:31

Megszerezte az összes hivatalos engedélyt, így hamarosan megkezdődhet a 3. magyar IKEA áruház építése Soroksáron - derül ki az IKEA Magyarország mai napon közzétett rövid közleményéből. Pontos dátumot azonban egyelőre nem közölt a bútorlánc.

Ezúton szeretnénk megerősíteni, hogy új áruházunkat a XXIII. kerületben, Soroksáron kívánjuk megnyitni (...) A telek tulajdonjogával kapcsolatos jogi eljárás lezárult, és immár az összes építési engedély birtokában folytathatjuk a harmadik IKEA áruház építésének előkészítését. A következő lépés a hatástanulmányok elkészítése és az építési terület vizsgálata. 2014 decemberében kezdtük meg a helyszíni régészeti kutatások első szakaszát. Most következik a második szakasz, miközben az építési terület vizsgálata tovább folyik

- olvasható a szűkszavú közleményben.

A 3. IKEA áruház megépítéséről ugyan már évek óta cikkezik a sajtó, és a hivatalos bejelentés is bő egy éve megtörtént, az átadás várható időpontjáról azonban a mai napig nem tudunk semmit. Az bútorlánc ezúttal is csak annyit árult el, hogy:

"Az áruháznyitás várható dátumáról az építkezést előkészítő munkálatok végeztével tudunk tájékoztatást adni."

 

Címkék:
vállalkozás, Budapest, IKEA, fejlesztés, soroksár,