Hosszabbítás: ma 13 óráig lehet mosógépre pályázni

MTI2015. július 8. 12:01

A szerda reggeli átmeneti üzemzavar miatt július 8-án 13 óráig meghosszabbította a közép-magyarországi régióban a mosógépcsere-pályázatok benyújtási határidejét a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM).

A tárca tájékoztatása szerint a reggeli átmeneti hálózati üzemzavar miatt szükségessé vált a mosógépcsere pályázati határidejének meghosszabbítása, hogy senki ne essen el a pályázati lehetőségtől. Július 7-én a forrás kimerülése miatt határozatlan időre felfüggesztették a pályázatok benyújtását az Otthon Melege program keretében meghirdetett háztartási nagygépek (mosógép) energiamegtakarítást eredményező cseréje alprogramban. Július 8-án 10 óráig lehetett még pályázatot benyújtani.

A mosógépcsere pályázat július 1-jén, elsőként a nyugat-dunántúli régióban indult el, majd a dél-dunántúli régióban folytatódott július 6-án. Mindkét régióban már az első napon felfüggesztették a pályázatok befogadását forráskimerülés miatt. A pályázatok beadása régiónként időben eltolva történik.

Közben jött a hír, hogy forráskimerülés miatt szünetel a mosógépcsere-pályázatok benyújtása az észak-alföldi régióban.

A pályázatok benyújtását az észak-alföldi régióban forrás kimerülése miatt 2015. július 8. napjával határozatlan időre felfüggeszti Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.

A régióban megvalósítandó beruházásokra pályázatokat benyújtani 2015. július 9-én, 14 óráig lehetséges. A Pályázati Útmutatóban meghatározott feltételeknek megfelelő pályázatok a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig részesülhetnek támogatásban.

Címkék:
otthon, pályázat, mosógép,