Egy vagyont költenek tévére Dopemanék

Pénzcentrum2014. november 26. 16:30

Egy kisebb vagyont fizet havonta a Pityinger család Dunakeszin a televízió- és internet-előfizetésért. Igaz, senki nem tudja, mekkora Magyarországon az átlagos előfizetői díj.

Havi 19 399 forintot fizetnek Dunakeszin található családi házukhoz megrendelt szolgáltatásokért a Magyar Telekomnak Pityingerék - derült ki a DopemanTV korábbi, "A telefonos ügyintézés" c. videójából.

Azt pontosan nem tudni, milyen szolgáltatásokat rendelt meg a Pityinger család - televízió és internet előfizetésről is szó van a videóban -, a Telekom honlapjának tanúsága szerint azonban vélhetően a legdrágább csomagok lehetnek benne az előfizetésben.

Kíváncsiak lettünk volna, hogy a Pityingerék által fizetett előfizetési díj hogyan néz ki az átlagos előfizetési díjakhoz képest, legnagyobb meglepetésünkre azonban a Magyar Telekom azzal hajtott el minket, hogy ők erre nem tudnak statisztikával szolgálni. Tehát

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

a Magyar Telekom nem tudja, hogy az egyes szolgáltatásainak hány előfizetője van, illetve mekkora összeg folyik be ezekből?!

Amúgy erre vonatkozó adata a KSH-nak sincs, legalábbis az egyes termékek és szolgáltatások éves fogyasztói átlagárait összegző adatsorukban nincs ilyen tétel. A Magyar Telekom tanácsára kerestük a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságot is, a sajtóosztályon azonban többszöri próbálkozásra sem vették fel a telefont.

Címkék:
otthon, telekom, dopeman, tv-előfizetés,