Tigáz ügyfelek, figyelem! Fontos változás a számlák befizetésében

Pénzcentrum2014. június 24. 12:32

Június 24-től a Tigáz Zrt. ügyfelei is választhatják a dijnet.hu internetes számlafizetést díjaik rendezésére. A Tigáz a Főgáz és az E.ON mellett a harmadik gázszolgáltató, amelynek ügyfelei a rendszer révén elkerülhetik a papíralapú számlázás fő kellemetlenségeit: a sorban állást, a számlák utólagos tárolását, illetve a befizetések nehézkes követését.

A Tigáz és a Díjnet megállapodása révén június 24-től a gázszolgáltató közel 1,2 millió ügyfele használhatja a dijnet.hu rendszerét online számlakezelésre és -fizetésre, amely a Díjnet számára jelentős lépés az országos lefedettség irányába: a Főgáz közel 1 millió ügyfelével, illetve az E.ON gázszolgáltatását igénybe vevő több mint 600 ezer ügyféllel együtt a dijnet.hu ingyenes internetes számlafizetési rendszere a gázszolgáltatás területén összesen közel 3 milliós ügyfélkör számára elérhető.

"A Tigáz elkötelezett az iránt, hogy a fogyasztóknak a legköltséghatékonyabb megoldásokat kínálja. Az dijnet.hu rendszerében történő elektronikus számlafizetés pontosan ilyen szolgáltatás, amellyel ügyfeleink bárhol, bármikor kényelmesen és ingyenesen egyenlíthetik ki számláikat. Mindez jelentősen megkönnyíti a számlák kézhezvételét, rendszerezését és kifizetését akár mobiltelefonról is, és a papíralapú számlázással ellentétben környezetbarát" - hangsúlyozta Holyevácz Csaba, a Tigáz Zrt. ügyfélkapcsolati igazgatója.

 

Címkék:
energia, gázszámla, tigáz, díjnet,