Eladja álomlakását a Való Világ sztárja

Pénzcentrum2014. április 19. 13:05

A Való Világ 5. szériájának győztese, a 36 esztendős VV Attila 25 millió forintért árulja budai nyereménylakását.

A VV Attila hivatalos Facebook oldalán megosztott hivatkozás szerint itt a lehetőség, hogy bárki egy VV nyereménylakásban lakhasson. "Pár hete feltetettem a hirdetést, de mivel csak ingatlanközvetítők hívnak, megosztom itt is. Szeretném felhívni a figyelmet arra hogy csak és kizárólag fbookon lehet érdeklődni. Én magam már nem lakok a lakásban, ezért félig kiürített állapotában tudjuk megmutatni. Ingatlan irodákkal nem szeretnék leszerződni, de ha bárki hozna vevőt 1%-ot szívesen kifizetek amolyan gesztusként" - olvasható a felhívásban.

A Való Világ 5. szériájának győztese egy apró fricskával zárja a hirdetést: "Ha igazak a pletykák a mostani VV-ben még nincs meg a nyereménylakás. Ezért szívesen felajánlom, hogy ha esetleg az RTL-t érdekli, 1millió Ft engedménnyel odaadom a VV6 nyertese számára. A lakást értékbecslővel felmérettem. Ennyit ér.. se többet se kevesebbet. Ölel mindenkit. Ati" - írja Attila.

A hirdetési portál tanúsága szerint a III. kerületi Forrásliget lakóparkban található, közel 70 négyzetméteres ingatlant 25 millió forintért árulja VV Attila. Az Otthontérkép statisztikái szerint az ingatlan fajlagos négyzetméterára 368 ezer forint, amely közel százezer forinttal drágább a csillaghegyi átlagos fajlagos árnál. Abban az esetben viszont, ha figyelembe vesszük, hogy az ingatlan egy aránylag új építésű lakóparkban található, az irányár már nem tűnik horrorisztikusnak.

Címkék:
lakás, ingatlan, celeb, való világ,