FŐTÁV - Díjnet.hu nyereményjáték! (x)

Pénzcentrum2013. április 30. 16:13

Fizesse FŐTÁV számláját a Díjneten és nyerjen! Díjnet regisztrációjával most időt és pénzt takaríthat meg, és ha a szerencsés nyertesek között van, egy értékes Samsung nyeremény tulajdonosa lehet.

Fizesse FŐTÁV számláját a Díjneten és nyerjen!
Díjnet regisztrációjával most időt és pénzt takaríthat meg, és ha a szerencsés nyertesek között van, egy értékes Samsung nyeremény tulajdonosa lehet.

Postai sorban állás helyett intézze távhőszámláihoz kapcsolódó kötelezettségeit kényelmesen a www.dijnet.hu oldalon és részt vehet nyereményjátékunkon. Nem kell mást tennie, mint regisztrálni 2013.04.22 - 2013.05.19 között a Díjneten a FŐTÁV számlák rendezésére.

A játékban résztvevő, új regisztrálók között kisorsolásra kerül egy Samsung NP300E5C-S06HU notebook, egy Samsung Galaxy Tab 2 és egy Samsung Galaxy Ace kártyafüggetlen okostelefon, hogy még kényelmesebben rendezhessék közműszámláikat!

Nem feledkezünk meg a Díjnet rendszerébe már korábban regisztrált díjfizetőinkről sem, köztük is kisorsolunk egy Samsung Galaxy Ace típusú kártyafüggetlen okostelefont.

A nyeremények sorsolására 2013. május 29-én 10.00 órakor kerül sor közjegyző jelenlétében.

A FŐTÁV elkötelezett a papírhasználat csökkentése iránt. Az e-számlaügyintézéssel Ön is támogatja törekvésünket.

További részletekért és információért kérjük, látogasson el weboldalunkra!

FŐTÁV Zrt.

 

 

 

(x)

Címkék:
energia, díjnet,