Megválik Los Angeles-i házától a kiégett tinibálvány (képekkel)

Pénzcentrum2010. február 13. 11:02

1,399 millió dollárért vagyis nagyjából 276 millió forintért hirdette meg eladásra a filmcsillag Asley Olsen a Los Angeles-i házát. A pénzügyi válság nem tett jót az Olsen-ingatlan értékének sem. Ha sikerül eladni a házat, tekintélyes veszteséget fog realizálni a fiatal színésznő.

Eladásra kínálja a Los Angeles egyik frekventált negyedében fekvő ingatlanját - az ikertestvérével forgatott filmjeiről híres - Ashley Olsen. Az 1926-ban épült 216 négyzetméteres kétszintes épületet és a hozzá tartozó telket, még 2007-ben vásárolta meg az idén a 24. születésnapját ünneplő sztár - írja a bergproperties.com.


A vételár 1,575 millió dollár volt, azaz 176 ezer dollárral több, mint amennyiért most meghirdetésre került az ingatlan. Tehát, még ha sikerül is eladni az épületet a listaár környékén, akkor is nagyjából 35 millió forintot bukik rajta a szőke híresség.


A három hálószobával és három fürdőszobával ellátott kétszintes ház 720 négyzetméteres telken fekszik. Az alsó szinten található a hangulatos fa gerendás mennyezetű, kandallós nappali, amit csak egy boltív választ el az étkező helyiségtől.


Az emeleten találhatók a hálószobák, és egy fa korlátos erkély is, melyről kilátás nyílik a házhoz tatozó kertre, ahol természetesen is egy úszómedence is található.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)


Az oldal nem közölt információkat arról, hogy a világsztár miért válik mert a filmgyártás Mekkája közelében lévő ingatlanjától.

Címkék: