Vagyonfelező élettárs! Válás nélkül is 4,3 milliárdot bukhat a sztár!

Pénzcentrum2009. február 18. 10:00

Romokban hever a futballpályán oly sikeres Frank Lampard magánélete. A Chelsea és az angol válogatott 30 éves középpályásától két gyermekükkel együtt különköltözött a spanyol származású modell élettársa, Elen Rives. Lampard 8,5 millió fontért (2,95 milliárd forintért) piacra dobta londoni lakásukat, de az igazi vita a gyermekek elhelyezésén és a vagyonfelosztáson folyik.


Frank Lampard

Lampard megerősítette, hogy hét év után véget ért a kapcsolata menyasszonyával. A nő elköltözött londoni otthonukból és - ami a labdarúgónak a legfájóbb, hogy - a két közös gyermeküket is magával vitte. A futballista úgy döntött, hogy értékesíti a londoni lakást, pedig az alig karnyújtásnyira található a futballcsapatnak otthont adó Stamford Bridge-től.

A sztár az árak csökkenése miatt annak ellenére körülbelül ugyanannyit kér a lakásért, mint amennyiért 2005-ben vásárolták, hogy időközben legalább egymillió fontot ráköltött az ingatlanra. A György-korabeli stílusban készült épületben található lakást azért választották, mert egyrészt közel volt a pályához, másrészt a modell ragaszkodott a belvárosi életstílushoz.

Nem sokkal a költözés után egy alkalommal hajnali négy órakor kifosztották őket a betörők, akkor fontolóra is vették, hogy talán jobb lenne egy elővárosi kertes házban élni. A modellnél - miután a hét év alatt kétszer is kiderült, hogy a labdarúgó félrelépett - a napokban betelt a pohár és a költözés mellett döntött.

A futballista és a modell egy gyermek-elhelyezési per elé néz, de bíróság dönt a becslések szerint 25 millió fontra (8,6 milliárd forintra) tehető vagyon felosztásáról is. Lampard - aki 160 ezer fontot (55,5 millió forintot) keres hetente - kinézett magának egy 2,5 millió fontos (867 millió forintos) ingatlant nem messze attól a háztól, ahová a párja a gyerekekkel költözött.

Címkék: