Itt ünnepelte Jennifer Aniston a 40. születésnapját!

Pénzcentrum2009. február 11. 17:00

Ma ünnepli 40. születésnapját Jennifer Aniston, a színésznő ennek ellenére a nemrégiben elkészült új otthonában már szombaton partit rendezett szűk, de annál nevesebb baráti körben. A hírek szerint a kaliforniai Beverly Hillsben található ingatlant már 2006-ban megvásárolta Aniston, de a nagymértékű átalakítás és az alapos felújítás miatt csak a közelmúltban tudott beköltözni.

A 15 millió dollárért vásárolt 800 négyzetméteres ingatlan felújítási és átalakítási munkálatainak költsége további 9 millió dollárt emésztett fel. A szombati partin olyan hírességek vettek részt, mint a médiacsillag Oprah Winfrey, az énekesnő Sheryl Crow, a Jóbarátok című sorozatból ismert Courtney Cox Arquette és férje, a Pókember Tobey Maguire és felesége, a Jurassic Park hősnője Laura Dern, valamint Tom Hanks és Rita Wilson.

A Jóbarátok sorozatot követően újra sikerszériája van a színésznőnek, akinek két legutóbbi munkája egyaránt kasszasiker lett. A "Marley meg én" című film a szakértők szerint telitalálat volt, a napokban bemutatott "Nem kellesz eléggé" című alkotás pedig szintén villámrajtot vett a mozikban. A jelenlévők közül mindenki azt kívánta a színésznőnek, hogy legyen sok öröme a lenyűgöző új otthonában.

Címkék: