Meglepő vallomást tett VV Alekosz: kiderült, mi a legmagasabb iskolai végzettsége

Pénzcentrum2024. március 18. 17:01

VV Alekosz még érettségivel sem rendelkezik – vallotta be a férfi Ágai Kis András Mutasd magad! című podcastjében. A beszélgetésben elhangzottakról a Blikk számolt be.

Ágai Kis András Mutasd magad! című podcastjében szerepelt Nagy Alekosz. Az egykori VV-hős a beszélgetés során elmondta, hogy még érettségivel sem rendelkezik.

A prioritás 14 éves koromtól kezdve csak a zene volt, semmi mással nem foglalkoztam, abból is éltem, elég magas szintre jutottam. Jól működött, nagyon jól is éltem belőle, aztán jött a ValóVilág, ezért félbe kellett szakítani [a középiskolát]. Autószerelő akartam lenni, jártam is tanműhelyekbe, szerszámkészítőnek is tanultam, de aztán 16-17-18 éves koromra annyira beindult a zene, hogy kiszálltam. Ezért nekem nyolc általános a legmagasabb iskolai végzettségem és nem is akartam ennél többet

– mesélte VV Alekosz.

Annál gazdagabb leszel, minél többet tanulsz!

Alekosz bizpnyára nem hallott még arról az alapvetésről, hogy az egy főre jutó havi jövedelmek annál magasabbak, minél tanultabb valaki. Ráadásul a legnagyobb ugrás az érettségi és diploma között van. Minderről ebben a cikkünkben írtunk részltesen:

 
Címkék:
oktatás, érettségi, való világ, alekosz, vv, legmagasabb iskolai végzettség,