Búcsúlevelet is hagyott az emeletről kiugró fiú: súlyos dolog derült ki a pesti gimnáziumi tragédiáról

Pénzcentrum2023. november 24. 13:58

Az iskolapadban búcsúlevelet hagyott, és a telefonja lezáró kódját is feloldotta az a 15 éves fiú, aki csütörtökön ugrott ki az V. kerületi Veres Pálné Gimnázium harmadik emeletéről.

Újabb hírek derültek ki az V. kerületi Veres Pálné Gimnázium harmadik emeletéről csütörtök délelőtt leugró fiúról. A Borsnak nyilatkozó osztálytársak szerint a 15 éves fiatal zárkózott volt, nem igazán voltak barátai, és hiába próbáltak nyitni felé, mindenkivel mogorva volt, és „mindig rasszista dolgokról beszélt”. Azt mondták, a diák az iskolapadban búcsúlevelet hagyott, és a telefonja lezáró kódját is feloldotta, hogy át tudják vizsgálni a készüléket.

Az osztálytársak szerint a fiú családi körülményei rosszak voltak, mindig ideges volt az otthoni dolgok miatt. Szüneten voltak, amikor bement egy tanár, és szólt, hogy mindenki üljön a helyére, senki ne menjen az aulához. Ennek ellenére látták, ahogy felrakják a hordágyra és elviszik. A diákokat nem küldték haza az iskolából, de nem volt rendes tanítás, pszichológussal beszélgettek, próbálták feldolgozni az esetet.

Címkék:
baleset, rendőrség, oktatás, gimnázium, diák, tragédia,