Tavasz szünet 2022: itt vannak a legfontosabb tudnivalók a következő iskolai szünetről

Pénzcentrum2022. április 5. 21:04

Az év első hosszabb szünideje nem más, mint a várva várt tavaszi szünet, ami a magyar családok számára egybefonódik a húsvéti ünnepi időszakkal is. A tavaszi szünet a kisgyerekes családok nagy lehetősége, hogy végre együtt tölthessék az idejüket, akár a szabadban, egy kellemes családi kirándulás keretei közt. Mikor van tavaszi szünet, mit kell tudnunk a tavaszi szünet kapcsán?

Cikkünkben eláruljuk, mikor lesz a tavaszi szünet 2022-ben: mi a tavaszi szünet dátuma, mikor kezdődik a tavaszi szünet 2022 évében és mikor lesz a tavaszi szünet vége? Mikor van a tavaszi szünet áprilisban? Hány napos a tavaszi szünet 2022 évében, hogyan tervezzük a családi pihenőidőt?

Tavaszi szünet 2022: mikor van tavaszi szünet?

A tavaszi szünet 2022 évében (2021/2022 tanév tavaszi szünet) 2022.04.14-től 2022.04.19-ig tart.

Mikor van a tavaszi szünet előtti utolsó tanításai nap?

A tavaszi szünet előtti utolsó tanítási nap 2022.04.13. szerda.

Mikor lesz a tavaszi szünet utáni első tanítási nap?

A tavaszi szünet utáni első tanítási nap2022.04.20. szerda.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Milyen hosszú a tavaszi szünet 2022-ben?

A 2022-es tavaszi szünet 6 nap hosszúságú. Sok család ugyanakkor erre az időszakra (is) időzít egy hosszabb családi vakációt, így a tavaszi szünet előtti napokat, illetve utáni napokat hozzácsapva, akár 2 hétre is elutazhatnak pihenni. Itt fontos megjegyezni, hogy április 15. (péntek) és április 18. (hétfő) ünnepnap, így ezekre a napokra szbadságot sem kell kivenni.

Címkék:
család, utazás, iskola, húsvét, tanév, tavasz, szünet, iskola szünet, tavaszi szünet,