Azért ez durva: most érettségizik a 40-es magyar focilegenda

Blikk2019. május 8. 10:33

Dombi Tibor, egykori 35-szörös válogatott futballista most érettségizik. Mindezt azért teszi, mert megszeretné szerezni az UEFA A licences edzői képesítést, amihez viszont szüksége van érettségire - írja a Blikk.

Nem akarom túldramatizálni, de ez nehéz volt, még ha nem is diplomáért küzdök, hanem érettségiért. Mindenki azt mondta, hogy az idei feladatok keményebbek voltak a korábbiaknál. Teszteltem a tudásomat a tavalyi és a tavalyelőtti példákkal, azok könnyebben mentek. Bent voltam három órát, majd meglátjuk, hogyan sikerült

- mondta el a focista a Blikknek, a matematika érettségi után kedden, aki azt is elmondta a lapnak, hogy mindig is izgulós ember volt, ha vizsgáznia kell erősen ver a pulzusa. 

A focilegenda azt is elmondta, több ismerőse is azt tanácsolta neki, hogy inkább vegye meg magának az érettségi papírt, de persze ő nem élt ezzel, és inkább belevágott a tanulásba. 

Miután elkezdtem az iskolát, azt reméltem, könnyű lesz. Hát, nem lett az. Ha nem is látástól vakulásig, de sokat kellett készülnöm. Szerencsére Janka, a barátnőm megmutatta, hogyan tanuljak, így könnyebb a dolgom, és a tanárok is nagyon jóindulatúak, segítőkészek

- mondta el a lapnak Dombi.

(Címlapkép - Czeglédi Zsolt)
Címkék:
hrcentrum, karrier, pénzcentrum.hu, oktatás, érettségi, foci, tanulás, felkészülés,