Milliókat osztott szét az iskolában egy ötödikes kisfiú

Pénzcentrum2017. március 12. 18:02

Három millió forintnál is többet, csaknem 10 ezer eurót osztott szét iskolatársai között egy tízéves kisfiú a Barcelonától 45 kilométerre, északra fekvő Caldes de Montbui városában.

Az ötödikes kisfiú otthon megtalálta nagyszüleinek a megtakarítását, amit egészségügyi kiadásokra tettek félre. Majd engedély nélkül elvette, bevitte az iskolába és elkezdte osztogatni a 100 eurós bankjegyeket - írja a 24.hu.

Az egyik tanárnak tűnt fel, hogy túl sok gyerek mászkál hatalmas címletekkel. Kiderítette, hogy melyik tanuló a pénz forrása és azonnal értesítette a szülőket.

Annak érdekében, hogy összegyűjtsék a szétosztogatott pénzt egy Whats-App-csoportot hoztak létre és körüzenetet küldtek a szülőknek, amelyben azt kérik, ha az ő gyermekük is kapott a pénzből, akkor azonnal lépjenek kapcsolatba az iskolával.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Teljesen igaz. Hihetetlen, de igaz

- nyilatkozta az egyik szülő, akinek a gyereke kapott a pénzből.

Címkék:
pénz, gyerek, iskola, megtakarítás, penzcentrum,