Szuperhosszú lesz idén a téli szünet

Pénzcentrum2014. október 20. 11:32

Valószínűleg a legtöbb diák, tanár, sőt, sok szülő is számolja már a napokat, mennyi van még hátra az őszi szünetig. De meddig is tart ez pontosan, és ha már itt tartunk: mikor jön a téli szünet?

Az őszi szünet az általános-és középiskolákban hivatalosan október 27-től október 31-ig tart, de az ünnepnapok miatt a szünet előtti utolsó tanítási nap október 22., szerda.

A szünet után november 3-án, hétfőn kell először iskolába menni, így összesen 11 napig pihenhetnek a diákok és a tanárok.

Loading...

A téli szünet is jó hosszú lesz, a hétvégékkel együtt 16 napos.

2014. december 22-től január 2-ig tart. Pontosabban az utolsó tanítási nap december 19., péntek, a szünet után először 2015. január 5-én, hétfőn kell iskolába menni.

Loading...

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A két szünet között mindössze 36 tanítási nap lesz, mivel december 24-ét december 13-án (szombaton) kell ledolgozni.

Szerinted is a megújult Pénzcentrum az idei év legmenőbb (hír)portálja? KATTINTS és SZAVAZZ a Pénzcentrumra "Az Év Honlapja" versenyen. Lapunkat a "Média (online és offline)" kategóriában találod. Köszönjük!

 

Címkék:
karrier, iskola, őszi szünet,