Anyagi helyzetéről vallott a Barátok közt sztárja: A nyugdíjam vacak, de nem is abból élek

Pénzcentrum2023. december 6. 09:16

A mai napig dolgozik Várkonyi András, a Barátok közt Vili bácsija. A színész kifejtette, bár anyagi gondjai nincsenek, de ez nem a nyugdíjának köszönhető. Korábban arról beszélt, hogy neki nincs 100 ezer forint a nyugdíja, feleségének valamivel több.

Bár a Barátok köztnek már vége, a Vili bácsit alakító Várkonyi András nem hagyott fel a munkával. „Az a fajta tűz, ami bennem volt huszonévesen, hogy plakátolást is vállaltam volna, annyira enyém volt a színház, illetve olyan ambíciók fűtöttek, már nincsen” – jelentette ki a színész a Hot magazinnak arra a kérdésre, csupán szenvedélyből vagy inkább a pénz miatt dolgozik ennyi idősen is.

Hozzátette, azért anyagi gondjai nincsenek, de ez nem a nyugdíjának köszönhető: reklámokban dolgozik és szinkronszerepeket is vállal, illetve készülő színdarabjai is vannak.

A nyugdíjam vacak, de nem is abból élek

- húzta alá. A színész korábban a Blikknek kifejtette, a családi házukat is a pénz miatt adták el és költöztek a fővárosba:

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem lenne szívünk eladni a házat, a rezsit viszont képtelenség kifizetni. Nincs százezer forint a nyugdíjam, a feleségemé is akörül van, és bár sokat dolgozom, ami jó kiegészítés, ennyit akkor se tudunk kigazdálkodni. A családunk tulajdonában van évek óta egy hatvan négyzetméteres óbudai panellakás, oda költöztünk novemberben. Nem volt könnyű döntés, de ez tűnt a legjobb megoldásnak

- mondta.

Címkék:
nyugdij, nyugdíjas, barátok közt, munka, színész, bevétel, szórakozás,