Ennek sok nyugdíjas nem fog örülni: hiába várták a pénzt...

Pénzcentrum2015. október 9. 10:32

Hiába várták sokan már ma, csak hétfőig utalják az októberi nyugdíjat. Csak akkor jött volna pénteken, ha 12-e szombatra vagy vasárnapra esik.

Van egy rossz hírünk a nyugdíjasoknak: hiába várták még a hétvége előtt, csak hétfőn, október 12-én érkezik a nyugdíj a bankszámlákra. A postások is a jövő hét elejétől viszik ki azoknak, akik készpénzben kapják. (Azokat, akiknek a postás viszi a nyugdíjat, tavaly ősszel levélben tájékoztatták a pontos kézbesítési időpontokról.)

Loading...


Mint az az ONYF tájékoztatásából kiderül, idén decemberben lesz még eltérés a szokásos, 12-i utalástól: ahogy azt már megszokhattuk, hó elején, konkrétan 2-án lehet rá számítani.

Érdekes, hogy többen kapják nyugdíjukat utalással mint postai úton. A számok közel fele-fele arányban oszlanak meg, de így is elmondható, hogy az idősebbek egyre nyitottabbak az utalással érkezett nyugdíj felé.

Loading...

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Az ONYF néhény hapja mutatta be kalkulátorát, amivel ezt egyszerűen kiszámolhatjuk, mennyi lesz a nyugdíjunk:KATTINTS IDE, és tudj meg többet a rendszerről.

Loading...

Címkék:
nyugdij, nyugdíjas, utalás,