Ennyit keres a TV2-nél Havas Henrik: szép kis nyugdíjkiegészítés

Pénzcentrum2015. szeptember 27. 13:07

4 millió forintot kaszál Havas Henrik a Sztárban sztár zsűritagjaként; az összeg nyugdíjkiegészítésnek semmiképp sem nevezhető rossznak. 

A Pénzcentrum demagóg rovata jelenti: a TV2-n futó Sztárban sztár c. műsor új zsűritagjaként jókora összeg üti Havas Henrik markát. A Bors információi szerint a műsorvezető adásonként 400 ezer forintot vághat zsebre; mivel a műsor 10 részes, ez összesen 4 millió forintot jelent.

Nem titok, Hajós András távozása után kellett egy húzónév a csatornának, aki hasonló szinten szórakoztatja a nézőket. Havas is olyan, aki személyiségével kitűnik azon arcok közül, akikkel nap mint nap találkozhatunk a képernyőn. Hol humoros, hol idegesítő, van, aki azért nézi, mert szereti, míg mások azért, mert nem. A csatorna ko¬rábban évekig dolgozott vele, tudják, ha a helyén kezelik és nem erőltetnek rá olyan szerepet, amiben nem érzi jól magát, megbízható munkaerő, ráadásul Liptai Claudiával nagyon működik közöttük a kémia. A TV2 nem volt hálátlan a tanár úrral, amiért első megkeresésre igent mondott, állítólag adásonként négyszázezret fizetnek neki

- mondta el a lapnak egy informátor.

Nem rossz nyugdíjkiegészítés

Mivel az 1952 előtt születettek az alapszabály szerint 62 éves korukban nyugdíjba vonulhattak, így a 49-es születésű Havas Henrik már közel 4 éve jogosult lehet a juttatásra. Ugyan a tanár úr havi fixéről nem sokat tudunk, de a zsűrizésért - és egyéb munkáiért - járó extra pénzzel mindenképp a vagyonosabb idősek életét élheti.

Az átlagnyugdíj összege ugyanis116 ezer forint ma Magyarországon.

Ez persze nem jelenti azt, hogy mindenkink ennyi is jár. Az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság (ONYF) a héten bemutatott kalkulátorának segítségével viszont már bárki könnyedén kiszámolhatja, mennyi üti majd a markát nyugdíjasként.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Az alkalmazás az adott naptári évben várható öregségi nyugdíj összegét a felhasználó birtokában lévő és általa rögzített adatok alapján határozza meg. Ha a rögzített adatok esetleg tévesek, hiányosak, a vonatkozó jogszabályoknak ellentmondóak, vagy például a rögzítéskor elütés történt, a kapott eredmény megtévesztő lehet.

Loading...

Címkék:
ennyit keres, nyugdij, fizetés, celeb, tv2, sztár, gázsi, havas henrik,