Megírta végrendeletét Fodor Zsóka: minden vagyonát erre az emberre hagyja

Pénzcentrum2024. január 16. 09:28

Fodor Zsóka elérkezettnek látta az idejét, hogy végrendeletet írjon. A 81 éves színésznő mindent 18 éves unokahúgára, Katira hagy - árulta el a Meglepetés Magazinnak.

Fodor Zsóka éve nagy részét Pécsett él, ám havonta néhány napot egy bérelt budapesti lakásban tölt. "Mindkét városban bérelt lakásban élek. Ez számomra praktikus. Az autómat is eladtam, így nincs fenntartási költség. Az intercityvel olcsón felutazom, amikor a fővárosban játszom. A vonat számomra kényelmes. Amíg felérek Budapestre, hasznosan töltöm az időt, színes magazinokat olvasok, vagy szerepet tanulok"- árulta el.

Fodor Zsóka arról is beszélt, hogy alig maradt már vér szerinti rokona. Gyermekei nincsenek, bátyja pedig Venezuelába disszidált, és elhunyt, még a koronavírus-járvány előtt. "A néhai testvéremnek két fia van. A kisebbik fiú családja áttelepült Venezuelából Magyarországra, illetve csak a felesége a két lányukkal, Fodor Katival és Stefániával, ők az unokahúgaim, 18 és 16 évesek (…) sajnos csak ritkán találkozunk, hiszen én többnyire Pécsett vagyok, ők pedig a fővárosban. De azért a végrendeletemet megírtam, Katikám lesz az örökösöm – árulta el. Fodor elmondta azt is, saját ingatlanja nincs, megtakarított pénze és tárgyai lesznek az öröksége.

(Címlapkép - Rosta Tibor, MTI/MTVA)

Címkék:
megtakarítás, végrendelkezés, végrendelet, megtakarítások,