Ilyen órát villantott Schobert Lara: véget ért a találgatás, Rolex vagy Gucci?

Pénzcentrum2023. augusztus 6. 18:44

Az órák, luxusórák ma már amellett, hogy presztízsértékkel bírnak, jó befektetést is jelenthetnek. Ahhoz azonban, hogy tudjuk, melyik óra jó befektetés, érteni is kell az órapiachoz. Egy ideje egyre nő a kíváncsiság az órák, mint befektetési lehetőségek iránt, illetve az iránt is, hogy milyen milliókat érő, vagy éppenhogy bóvli órákat hordanak egyes magyar celebek, ismert személyek. A Beszéljünk órákról TikTok-csatornán most Schober Lara óráját vette szemügyre.

A szakértő eleinte gondban volt, mert első tippjei a fémszíjjas, korall számlapos órára nem jöttek be. Nem egy Rolex, Gucci vagy Nixon modellről volt szó. Végül azért csak lehullt a lepel Lara órájáról.

Schobert Lara édesanyjával szerepelt egy fotón, amelyen látható a karján viselt óra. A Beszéljünk órákról TikTok-csatorna követői pedig rögtön rákérdeztek, mégis milyen modell lehet. A szakértő megfejtette a rejtélyt: egy Michael Kors márkájú MK5915 típusú óráról van szó, melynek ára nagyjából 160 euró, vagyis 62 ezer forint nagyjából a videó szerint. A neten keresgélve azért olcsóbban is ki lehet fogni.

Címkék:
befektetés, celeb, megtakarítás, óra, szakértő, tiktok, schobert lara,