Elképesztő számok: kiderül, hány magyar pártolt át eddig ehhez az új bankhoz

Portfolio2023. május 25. 09:01

A Revoluta 2,5 éve alapított helyi irodában már több mint 30-an dolgoznak, és az is kiderült, hogy már több mint 900 ezer felhasználóval rendelkezik itthon. A társaság már hat európai országban kínál fedezetlen hiteleket.

A Revolut magyarországi ügyfeleinek száma több, mint 900 ezer főt számlál, és rohamosan növekszik az 1 millió ügyfelet jelentő nagy mérföldkő felé, reméljük, hogy még idén elérjük ezt - mondta el Léder Tamás, a Revolut digitális bank vezetője a Portfolionak adott interjúban, hozzátette: összesen ma már 29 millió ügyfelük van világszerte.

Az egyre nagyobb iramban terjedő banki csalásokkal kapcsolatban elmondta, nagyon fontos lenne, hogy oktassuk pl. a családunkban élő idősebbeket a kibercsalásokkal kapcsolatos kockázatokról:

Aktívan emlékeztetjük ügyfeleinket, hogy soha nem küldünk nekik SMS-eket, hogy soha ne osszák meg kártyaadataikat idegenekkel, és ne válaszoljanak gyanús befektetési ajánlatokra. Mindannyiunknak újra és újra emlékeztetnünk kell egymást az óvatosságra.

Arra a kérdésre, miszerint várható-e, hogy a társaságnak lesz magyar nyelvű ügyfélszolgálata és magyarországi fiókja, azt válaszolta, hogy a Revolut magyarországi helyi irodája 2021 elején indult el, és már lassan 2,5 éve működik. Ez idő alatt aktívan vettüek fel munkatársakat, most épp több mint 30 fős helyi létszámmal működnek. Beszámolt arról is, hogy 

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

jelenleg a kifejezetten a magyar piacra tervezett termékek bevezetésére összpontosítunk, a híreket időben bejelentjük. Folyamatban van emellett fióktelepek bevezetése az EU piacain, az első fióktelepek Írországban és Franciaországban már el is indultak, de ez egy időigényes folyamat, ahol sok formaságnak kell megfelelni, és nem szeretnénk elsietni. A gyorsaság helyett inkább jól akarjuk csinálni.

 

Címkék:
hitel, bank, magyarország, magyar, millió, számok, revolut,