Elvált milliárdos férjétől Csősz Boglárka: ebből fog megélni a magyar színésznő

Pénzcentrum2022. július 25. 15:34

Csősz Boglárka és milliárdos török férje 14 év után vetettek véget a kapcsolatuknak. Burak Talu vagyonát 700 milliárd forintosra becsülték korábban, arról pedig nem tudni, hogy miképp osztoztak meg a közös vagyonon.

Csősz Boglárka és férje a milliárdos török üzletember Burak Talu zárt ajtók mögött egyeztek meg, és váltak el véglegesen.

A pár sajtóközleményben tudatta a válást, amelyet a Blikk le is közölt:

Nem szerettünk volna úgy élni, mint két barát egy háztartásban, mindketten hiszünk a szerelemben, és esélyt adunk egymásnak arra, hogy újra megtaláljuk ezt az érzést, de már másvalaki oldalán. Tizennégy év hosszú idő, nagy szerelem volt, nekem a Burak a szerelmem, a társam, a családom része volt, nagyon nehezen hoztuk meg ezt a döntést. A török-magyar üzleti kapcsolataim, és azok a barátok, akikre a bajban is számíthattunk egymásra megmaradnak, csak ezúttal többet leszek Budapesten, és folytatom a cégeim építését. Nem könnyű új életet kezdenem, de sok mindent letisztítottam magam körül, és az energiáimat most a feladataimra összpontosítom. Ősszel egy új filmmel jelentkezünk, amelynek producere, színésznője vagyok, egy izgalmas sci-fi lesz a 129 című magyar film, és továbbra is az építési, egészségügyi területen dolgozunk a hazai, és a nemzetközi piacon.

Korábban megírtuk, hogy Burak vagyonát néhány évvel ezelőtt körülbelül 700 milliárd forintnyi dollárra becsülték, amivel a világ ezer legtehetősebb embere közé tartozott. Állítólag Bogi a korábbi években nem gondolt a válásra, hiszen bár van B terve, de házassági szerződést sose írtak alá.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Odakint minden nő a vagyonának nagy részét ékszerekbe fekteti. Ha egy feleség kérhet valamit, az biztos gyémánt lesz. Nem számítanak a márkák vagy a ruhák, az az elv, hogy ami rajtam van, az az enyém, és ha olyan helyzetbe kerülök, bármikor átforgathatom készpénzre. Pár ezer dollár rögtön a zsebbe

– nyilatkozta még korábban.

Címkék:
vállalkozás, cég, házasság, celeb, milliárdos, válás, modell, színésznő, házasságkötés,