Folytatódik a harc az örökségért: nehéz hónapok várnak Vajna Tímeára

Blikk2021. január 19. 10:32

Csaknem két éve, hogy a néhai kormánybiztos, Andy Vajna elhunyt, és özvegyére hagyta a cégbirodalmát, amelyért Vajna Tímea még azóta küzd. A világhírű producer hatalmas vagyonának és bonyolult céghálójának öröklési ügye a mai napig hatalmas fejtörést okoz az érintetteknek. 

Andy Vajna örököseként sokkal komplikáltabb az élete, mint azt a legtöbben gondolnák - mondta a Blikknek Vajna Tímea egy neve elhallgatását kérő ismerőse, mivel külső szemmel úgy tűnhet, hogy csak gondtalanul utazgat a világban új párjával, Zolival. A pár jelenleg is Saint Barths szigetén romantikázik, de az örökösnő ismerőse szerint ráfér a pihenés, mert a nehéz elmúlt év után az előtte álló esztendő sem lesz könnyebb.

A harc az örökségért folytatódik, Timi még mindig nem rendelkezik a pénze felett, hosszú tárgyalások várnak még rá Amerikában. Szerencse, hogy Zoli mellette van, aki kitartásának és igaz szerelmének köszönheti, hogy hosszú idő után társként is Timi szívéhez tudott férkőzni. Biztos vagyok benne, ahogy eddig, a jövőben is támasza lesz Timinek - tette hozzá az informátor.

Címkék:
öröklés, vagyon, örökség, vajna tímea, vajna,