Újabb történelmi mélypont: nem volt még ilyen gyenge a forint

Pénzcentrum2020. február 12. 13:10

Nem sokat kellett várni az újabb mélypontra: szerda délben 339,55 forintot kértek egy euróért.

Nem sokat kellett várni a forint újabb történelmi mélypontjára, a magyar valuta még fel sem tudott állni a padlóról a múlt pénteki 339,2 forintos euróárfolyam után: a 338-as szintre még visszaerősödött az árfolyam, de figyelmeztető volt akkor is, hogy 338 alá nem került.

A hét közepén újra esni kezdett az árfolyam, dél körül visszatért a forint a 339-es szintre, onnan pedig tovább gyengült. Az első történelmi mélypont a 339,3 forintos euróárfolyam volt, de délután a magyar valuta tovább zuhant:

jelenleg a mélypont 339,55.

FRISSÍTÉS:

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Azóta tovább zuhant az árfolyam, már 339,71 az új történelmi mélypont.

Címkék:
megtakarítás, mélypont, forintárfolyam,