Horror pénzt szór el ingekre Berki Krisztián: mindegyiket csak egyszer veszi fel

Pénzcentrum2019. szeptember 25. 13:30

Kétszer már fel sem veszi ugyanazt a fehér inget Berki Krisztián: az év minden napjára egy új darabot vásárol a drága ruhákból. Kiszámolta, évente mintegy 20 millió forintba kerül a hóbortja, amit felesége sem néz jó szemmel.

Rengeteget költ fehér ingekre Berki Krisztián, azok ugyanis kézzel készülnek, és egy darabot kizárólag egyszer hajlandó viselni: mindennap újat vesz fel, egy használat után pedig többet nem hordja ugyanazt a darabot - írja a Femina.

60 és 100 ezer forint között vannak ezek a kézzel készült, minőségi ingek. Ha ezt beszorozzuk az év minden napjára, 20 millió körüli nagyságrendről beszélünk. Szóltam a feleségemnek, hogy ezt az összeget tegye félre. Ő gondoskodik arról is, hogy miután egyszer felvettem egy inget, annak mi lesz a sorsa

- jelentette ki Berki, akinek a felesége nehezen viseli férje ruhamennyiségét, különösen azt a 60-80 öltönyt, amely a gardróbjukban áll.

Nonszensznek tartom, hogy Krisztiánnak az év minden napjára kell egy ing. Nekem sincs az év minden napjára másik ruhám, de nem szólok bele. Ez az ő döntése, az ő dolga

- árulta el Mazsi, aki Berki Krisztián ingeinek átvételekor olykor a saját részére is készíttet egy-egy alkalmi darabot.

Címkék:
pénz, ING, megtakarítás, berki krisztián, horror,