Dúl a harc Kossuth-díjas színészlegenda mesés örökségéért

Pénzcentrum2019. szeptember 3. 16:01

Elharapództak az indulatok Bács Ferenc első hagyatéki eljárásán. A színész özvegye, valamint lánya ugyanis nincsenek jóban egymással. Ráadásul Bács Kati, a legenda lány - saját elmondása szerint - apja, házasságakor kötött házassági szerződése miatt, gyakorlatilag ki van zárva az örökségből. Ezért a köteles részért száll harcba. Az örökség egyébéknt egy nagyértékű, kb. 120 milliós kertes lakás.

2019 áprilisában hunyt el a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, Bács Ferenc, akinek családjában évek óta nagy volt a feszültség, ami az örökösödési eljárásra is rányomja a bélyegét. A Bors információ szerint a színész lánya, akivel már évek óta nem beszélt, nincs a végrendeletben, ezért ő harcba száll a köteles részért. 

Bács Kati, a színész lánya a lapnak elmondta, hogy édesapja fiatal felesége már 2011-ben házassági szerződést is kötött, vagyis ekkor őt már gyakorlatilag kizárták az örökségből. "Az édesapámnak egy meglehetősen nagy értékű ingatlan a vagyona" - tette hozzá. A 100 négyzetméteres, Széher úti, kétgarázsos, kertes lakás értéke a becslések szerint körülbelül 120 millió forintot ér.

(A borítókép illusztráció.)
Címkék:
pénzcentrum.hu, hagyaték, ingatlan, megtakarítás, vagyon, végrendelet, örökség,