Senkinek sem kell a Klapka-ingatlan: már a hajléktalanok is felfedezték maguknak

Pénzcentrum2019. június 11. 12:30

Még mindig nem rendeződtek a dolgok a két éve elhunyt Klapka György hagyatéka körül: senkinek sem kell a néhai üzletember egyik utolsó ingatlana. Hiába árulják már régóta örökösei a budapesti telket, nem találnak vevőt. 

Klapka György halála után több mint két évvel még mindig van min osztozkodnia a családnak. Két kisebb, vidéki ingatlan mellett értékesítésre vár például egy több mint 13 ezer négyzetméteres telek a fővárosi X. kerületben, amit először 100 millióért hirdettek meg Klapkáék. Jó ideje nem tudják eladni, annak ellenére, hogy egy ingatlanos foglalkozik az üggyel - írja a Blikk. Először 100 millióért árulták, de nem találtak rá vevőt, pedig jó az elhelyezkedése, csak be kellene építeni. Az elhagyatott telekre sajnos beköltöztek a hajléktalanok is, ami szintén nem segíti az eladást. 

Végül úgy döntött a család, leviszik az árát 30 millióval.

Megkerestük Klapka Nicole ügyvédje, dr. Budai Géza megerősítette az információnkat. 

Az elmúlt közel két évben volt pár érdeklődő a telekre, de nem született komoly ajánlat, még mindig eladásra vár a Keresztúri úti ingatlan. Az értékesítés után befolyt összegen a négy gyermek osztozik majd egyenlő arányban 

- nyilatkozta Budai. Klapka György egyébként több ingatlant is hagyott a családjára, a villáját az özvegye kapta meg, egy Vámház körúti lakást pedig a legidősebb fia, ifj. Klapka György örökölte. A híres Vámház körúti zálogházat viszont eladták, de magával a céggel szemben jelenleg is végelszámolás folyik. Emiatt bizonyos összegek kifizetése még csúszik, ami miatt többek között Klapka fia, Dennis is panaszkodott.

Címlapképünk csak illusztráció.

Címkék:
ingatlan, megtakarítás, penzcentrum, villa, örökség,