Kiderült, honnan van a magyar luxusfeleség családjának vagyona

Pénzcentrum2019. június 8. 16:01

Polgár Tünde és férje, Polgár Árpád fényűző körülmények között élnek, és friss videóbejegyzésükben azt is elárulták, honnan van a vagyonuk és mivel töltik a mindennapokat.

A Luxusfeleségekből ismert Polgár Tünde és férje Polgár Árpád online elérhető 20-30 perces videókkal szórakoztatja az érdeklődőket, melyben részletesen beszámolnak, hol és hogyan élnek, mit esznek a legszívesebben. A leutóbbi, június 5-én megjelent videókban az őket rendszeresen nézők kérdéseire válaszoltak őszintén tabuk nélkül, így arra is, miből élnek, illetve honnan van a vagyonuk.

Mint kiderült, ingatlanokba fektették a műkereskedelemből szerzett pénzt, ami annyira jól sikerült, hogy ma már nem is kell dolgozniuk, csak élvezik az életet és utazgatnak: fél évet Magyarországon töltenek, felet pedig Floridában töltenek.

Az örököseim pénzét költöm

- mondta el a videóban. Árpád legszívesebben festeget, Tünde hobbija pedig a főzés.

Ingatlanbefektetés - még mindig népszerű

A magyarok közt nagyon kedvelt befektetési típus az ingatlanvásárlás, és hiába riogatnak, a szakértők szerint sem az újlakáspiacon, sem a teljes fővárosi lakóingatlanpiacon nincsenek jelen olyan faktorok, amelyek alapján arra lehetne számítani, hogy az árak beláthatón időn belül, érdemben csökkennének. Tehát még mindig megéri ingatlanba fektetni.

Címkék:
vásárlás, befektetés, ingatlan,