Elárulták: ennyiért haknizik Korda György és Balázs Klári

Pénzcentrum2018. augusztus 18. 16:02

Az énekesnő augusztus elején ünnepelte 66. születésnapját, férje pedig januárban töltötte be a 79. évét. Ennek ellenére egyikük sem pihen, folyamatosan vannak fellépéseik, melyeket ők maguk szerveznek le. Eszük ágába sincs visszavonulni, pedig állítólag megtehetnék, mivel van bőven félretett pénzük.

Nyáron nem ritka, hogy egy-egy zsúfoltabb napon akár 3-4 helyszínen is közönség elé állnak. Nem tervezik, hogy nyugdíjba mennének: "Ez a pálya olyan, hogy addig lehet csinálni, amíg igény van az emberre, és bírja a tempót" - nyilatkozta az énekes a Vasárnapi Blikknek.

Az interjúban azt is elárulta, hogy számukra az éneklés és a fellépések már rég nem a pénzről szólnak. "Mi ezt nem a kenyérért tesszük!" Elmondása szerint korábban már megalapozták a jövőjüket, így feltehetően enélkül a pénz nélkül is vígan megélnének. 

Szép kis felhalmozott vagyonról lehet szó, ha a fellépésekért kapott összeg "aprópénz", hiszen tavalyi sajtóértesülések szerint 400 ezer Ft+áfáért szórakoztatják a közönséget. Tehát egy jobb nyári napon 1 millió 600 ezer forintot is hazavihetnek.

Címkék:
pénz, megtakarítás, gázsi, fellépés,