Pénzzel tömné ki ügyfelei zsebét a Budapest Bank, de csak ha ügynöknek állnak

Pénzcentrum2017. augusztus 11. 14:05

Kifejezetten diákoknak szóló, alacsony díjszabású számlacsomagot vezetett be a Budapest Bank Hello BB néven, amihez ajánlóprogramot is bevezettek. Ötezer forint üti a markát annak, aki hoz egy számláját aktívan használó, új ügyfelet.

A felvételi ponthatárok kihirdetése után nem áll meg az élet a frissen érettségizett diákok számára, sokaknak lesz szüksége bankszámlára. Ehhez nyújt segítséget a Budapest Bank új számlacsomagja, a Hello BB, amely 14-től 25 éves korig igényelhető, a hallgatói jogviszony igazolásával.

Havi 10 ezer forint értékű kártyás vásárlás és elektronikus bankszámla kivonat igénylése esetén a Hello BB havi számlavezetése díjmentes, mellette pedig a bankkártyás vásárlások, valamint a csoportos beszedések díja is 0 Ft. A dombornyomott bankkártya az első évben ingyen van, a második évtől kezdve pedig 2 490 forint évente. Amennyiben a szülők is a Budapest Bank ügyfelei, a tőlük érkező, elektronikus csatornán indított eseti forint átutalások szintén díjmentesek.

...a család számára az is könnyebbséget jelent, hogy bankunk ügyfeleként díjmentesen utalhatnak [pénzt] gyermeküknek

- közölte Fatér Gyula, a Budapest Bank lakossági üzletágvezetője, aki azt is elmondta, hogy a bank számára fontos a fiatalok támogatása,

A számlacsomaghoz ajánlóprogram is kapcsolódik: ha egy Budapest Banknál számlát vezető ügyfél családtagjainak, ismerőseinek sikerrel ajánlja a Hello BB számlacsomagot, akkor a bank ajánlásonként 5 ezer forintban részesítheti. A sikeres ajánlás feltétele, hogy az ajánlott Hello BB számláján a számlanyitást követően legalább havi 30 ezer forint jóváírás történjen.
Címkék:
bankszámla, megtakarítás, budapest bank, felsőoktatás, ajánlás, diákszámla,