Nagy változás a Budapest Banknál: itt vannak a legfontosabb tudnivalók

Pénzcentrum2017. július 5. 15:02

Ezen a hétvégén újult meg a Budapest Bank netbankja. Bár az átállás technikailag zökkenőmentes volt, az ügyfeleknek bőven akadt kérdése.

A hétvége során több százezer ügyfél adata került át a Budapest Bank újgenerációs Internetbankjába. Egy új rendszer bevezetésénél azonban mindig merülnek fel kérdések.

Az átállás technikailag zökkenőmentesen zajlott

- válaszolta lapunk megkeresésére a Budapest Bank.

A rendszer átállása miatt még 90 napig elérhető lesz a régi internetbank is, hogy az átállást megelőzően elküldött, de még nem teljesült megbízások státuszát nyomon lehessen követni.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Olvasóink tapasztalatai szerint azonban több kellemetlenség is felmerült az internetbank átállása kapcsán. A bank elmondása szerint az átállásban érintett ügyfeleink néhány százalékánál a belépéshez szükséges jelszó kapcsán merült fel kérdés. Ezért most összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülő kérdésekre a válaszokat:

  • Az új internetbank próbaüzembe regisztrált ügyfeleink természetesen továbbra is a regisztráció során megadott jelszóval tudnak belépni az új internetbakba.
  • Az Online Befektetési Rendszerbe és a Budapest Internetbankba azonos felhasználónévvel regisztrált ügyfeleink az Online Befektetési Rendszerben használt jelszóval tudnak belépni az internetbankba.
  • Az új, Android és iOS platformon elérhető Budapest Mobil Internetbank alkalmazás használata előtt a bank az ügyfeleket arra kérik, mindenképpen lépjenek be az új generációs internetbankba.

"Az internetbank megújítása és a mobil applikáció elindítása fontos eleme a Budapest Bank digitális stratégiájának. A fejlesztések a rendszerek élesítését követően is folytatódnak, hogy mind az internetbankot, mind az applikációt használók számára számos új funkció váljon elérhetővé - tette hozzá a bank.

Címkék:
digitalizáció, bank, internetbank, megtakarítás, budapest bank, pénzügyek,