Ismét akadozik az OTP netbankja

Portfolio2016. november 4. 15:05

Ahogy egy hónappal korábban, most is részleges leállás van az OTP-nél: a netbank és a netes brókerszolgáltatás is akadozik.

Olvasónk hívta fel a figyelmet arra, hogy az egy hónappal korábbihoz hasonlóan megint akadozik, hol elérhető, hol elérhetetlen az OTP netbankja illetve a direktbróker. Olvasónk körülbelül 10 óra óta tapasztalja a problémát, de már tegnap is lassú volt a rendszer, sokáig "homokórázott", mielőtt betöltött.

Október 4-5-én a mostanihoz hasonló, részleges leállás volt az OTP-nél. Akkor a bank közölte, hogy sem az Axa Bank integrációjához, sem pedig a közelmúltbeli rendszerfrissítésekhez nincs köze a lassulásnak. Ugyanakkor a hó eleji fizetésnaphoz minden bizonnyal köze van a lassulásnak, ilyenkor többszörösére nő a netbanki rendszerek terhelése

Friss

Az OTP Facebook oldalán azt írja:

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 
Technikai okok miatt, rövid időre csak a webshop és a Smartbank szolgáltatás érhető el, az internetbank egyéb felületei nem. Kérjük, ha halaszthatatlan utalást szeretnél teljesíteni, használd a Smartbank felületet, vagy fáradj be fiókjaink egyikébe. Az okozott kellemetlenségért elnézésedet kérjük.
Loading...

Címkék:
netbank, megtakarítás, otp, axa bank,