Hamarosan már ezt is elintézheted egy csomó ATM-nél

Pénzcentrum2016. június 20. 18:31

Készpénz befizetésére is alkalmas terminálokkal bővíti 2016-ban bankfüggetlen ATM hálózatát az Euronet pénzügyi szolgáltató - olvasható a cég közelméynében.

A szolgáltatás lényege, hogy az Euronettel együttműködő bankok ügyfelei a nap 24 órájában, a hét bármely napján, gyorsan és biztonságosan helyezhetik betétszámlájukra, hitelszámlájukra készpénzüket, vagy törleszthetik hiteltartozásukat az erre alkalmas ATM-eknél.

Magyarországon az Euronet közel 350 bankfüggetlen ATM-et üzemeltet. A forgalmas helyeken levő, jól felismerhető, kék-sárga automaták kétharmadából forint mellett euró is felvehető, emellett mobilegyenleg-feltöltésre, a PIN-kód módosítására vagy blokkolására és egyenleg-lekérdezésre is alkalmasak.

A kártyabirtokosok körében sikeres és közkedvelt eddigi szolgáltatásait az Euronet bankok és kereskedők bevonásával idén Magyarországon is egy újabb, innovatív termékkel bővíti. A cég tapasztalatai szerint a készpénz befizetésére alkalmas ATM-ek telepítése a pénzintézetek és nagy készpénzforgalmú kereskedők számára egyaránt előnyös költség-optimalizáló megoldás, amely már Európa számos piacán bizonyította létjogosultságát.

Az új, innovatív ATM-ek használata a nagy készpénz-forgalmat bonyolító kereskedők számára lehetővé teszi, hogy napi bevételüket biztonságosan és kényelmesen elhelyezzék cégük bankszámláján, függetlenül attól, hogy azt melyik banknál vezetik.

Címkék:
készpénz, ATM, bank,