Leállás a magyar pénzintézetnél: gondok a netbankkal

Pénzcentrum2016. május 6. 10:36

Pénteken délelőtt leállt a K&H netbankja az SMS-el belépő ügyfelek számára. A bank tájékoztatása szerint tervezett karbantartást végeztek.

A K&H oldala szerint a karbantartás már lezárult, a netbank ismét normál módon üzemel.

Egy olvasónk jelezet, hogy leállt a K&H netbankja, a rendszerbe nem tud belépni, ugyanis nem kap visszaigazoló SMS-t, ami a belépési jelszót tartalmazza. A leállással kapcsolatban megkerestük a bankot, az alábbi választ kaptuk tőlük:

Technikai karbantartást végzünk, hamarosan helyreáll az e-bank sms küldő szolgáltatása és zavartalanul használhatják a netbankot az ügyfelek. Elnézést kérünk az esetlegesen okozott kellemetlenségért.

A szolgáltatás tehát hamarosan helyreáll és az ügyfelek újra használhatják a netbank szolgáltatást.

További karbantartás várható

Az olvasónk által küldött netbanki tájékoztatás szerint további karbantartások várhatóak a banknál:

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

"Kedves Ügyfelünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a K&H e-bank, K&H e-posta és K&H mobilbank szolgáltatás egyes funkcióiban vagy a teljes alkalmazásokban 2016.05.07-én 09 órától 14.00 óráig részleges kiesések várhatóak, valamint 2016.05.08-án 01.00 órától 02.00 óráig nem lesznek elérhetők karbantartás miatt."

Címkék:
netbank, megtakarítás,