Karácsonyi biztonság (x)

Pénzcentrum2015. december 7. 05:00

Nyisson aranyszámlát a BÁV-nál: értékőrző befektetés.

Manapság nem könnyű igazán kedvező és értékőrző befektetési módokat találni, az arany viszont a legnehezebb időkben is biztonságot nyújt, ezért helye van a gondosan összeállított megtakarítási portfóliókban. Éljen az alkalommal, és nyisson szeretteinek Aranyszámlát a BÁV-nál!

Pénzét, megtakarításait aranyba fektetheti, az aranytömbök kezelésével, őrzésével nem lesz gondja, mert a BÁV a legmodernebb biztonságtechnikával felszerelt trezorban őrzi azt. Befektetését tetszése szerint növelheti vagy csökkentheti, kiváltáskor, választása szerint aranytömbben vagy forintban is megkaphatja, napi piaci értéken történő elszámolással. Amennyiben az aranytömb mellett dönt, a legmagasabb minőségű, 999,9 ezrelék finomságú, certificattal ellátott színaranyat kap, amelyet a BÁV az aktuális árfolyamon bármikor vissza is vásárol.
A költségek igen kedvezőek, és 2016. március 31-éig 500.000 forint felett díjmentes nem csupán a számlanyitás, de egy évig a számlavezetés is.

Ha körültekintően, felelősen, hosszabb távra tervezetten akarja befektetni a pénzét, nem hagyhatja ki ezt a lehetőséget, amely a történelem kezdete óta a legnagyobb biztonságot és értékállóságot kínálja. Ma már aranyba fektethet úgy, ahogy az Ön számára a legmegfelelőbb és legkényelmesebb, igazodva az anyagi lehetőségeihez és minőségi igényeihez. A biztonságát a legrégebben működő magyar vállalkozás, a BÁV elismert szakértelme, megbízhatósága és immár 240 éves tapasztalata garantálja! A biztonságát növeli, hogy Közjegyző által havonta ellenőrzik a BÁV-nál aranyszámlán elhelyezett befektetések mindenkori aranyfedezetét.


Aranyszámlát az alábbi BÁV-üzletekben nyithat:

  • 1052 Budapest, Bécsi utca 3.
  • 1052 Budapest, Semmelweis utca 15.
  • 1052 Budpest, Párisi utca 2.
  • 1055 Budapest, Szent István körút 3.


Részletes információkért keresse fel a www.bav.hu/aranyszamla oldalt, érdeklődjön e-mailben az aranyszamla@bav.hu címen, vagy telefonon a 20-330-0613 számon!

(x)

Címkék:
befektetés, báv, aranytömb,